Estades familiars a la Garrotxa

Desconnecteu de la rutina dia a dia i veniu amb els teus amics o família a passar un cap de setmana, un pont o unes vacances a Mas Colltort, on gaudireu d'un entorn natural únic al cor del Parc de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

A Mas Colltort us oferim una estada en total exclusivitat, amb unes instal·lacions on gaudireu de la tranquil·litat i un lloc perfecte per relaxar-vos i aprofitar el vostre temps de lleure.

Podeu triar l'opció de cuinar vosaltres mateixos els àpats, o bé ens en encarreguem nosaltres de tot si preferiu una estada amb pensió completa.

La nostra ubicació us permetrà gaudir de l'entorn natural i fer excursions per tot el Parc Natural, a peu des de la mateixa casa, sense necessitat d'agafar el cotxe per desplaçar-vos. Durant els mesos d'estiu disposeu de la nostra piscina amb vistes a la Vall de Sant Iscle.

I si teniu ganes de més aventura, us proposem excursions amb BTT, rutes a cavall pel mig del bosc, escalada o el tir amb arc, o el nostre taller d'apicultura. Totes aquestes activitats, aptes tant per a grans com a petits, us introduirant al 100% en la vida a la natura.