Colònies per a escoles i instituts

A Mas Colltort us oferim estades en exclusivitat per a colònies escolars, estades d’educació ambiental i convivències amb una capacitat màxima per a grups de 80 persones.

Creiem fermament en les colònies clàssiques de tota la vida, on la interacció alumnes, natura i professors és fonamental.

Disposareu d'un equip propi de monitors i guies del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa per realitzar totes les activitats i els tallers educatius propis que us proposem, amb el nexe en comú de la relació i el respecte de l'entorn i la natura. La nostra ràtio de treball és de 8-12 alumnes per a cada monitor/a.

Les activitats es programen prèviament amb el professorat i si ho creieu oportú, realitzem una visita a l'escola per explicar els objectius didàctics, els continguts i la durada de cada activitat.

També oferim les nostres instal·lacions perquè vinguis amb la teva escola i desenvolupis les teves pròpies activitats, o subcontractades amb una empresa de lleure.

A Mas Colltort li donem molta importància als àpats, per això us oferim menús equilibrats i cuina casolana, elaborada amb productes de proximitat.