Crèdits de síntesi

Veniu a fer una estada amb total exclusivitat a Mas Colltort per desenvulupar els crèdits de síntesi del vostre centre educatiu.

Us oferim la realització de crèdits de síntesi personalitzats per a grups de 8 a 12 alumnes per monitor/a, amb temes relacionats amb la natura: flora, fauna, geologia i vulcanisme, i vinculats amb els nostres tallers on es realitzen les explicacions més didàctiques.

Tant els tallers com les explicacions durant les rutes són realitzades per monitors i guies especialitzats del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa amb més de 25 anys d'experiència.

Per tancar la programació i el contingut del crèdit, si ho creieu oportú, ens desplacem al vostre centre educatiu, d'aquesta manera podrem personalitzar el contingut del crèdit de síntesi amb molt rigor, segons els temes que tenen més interès pel vostre institut.

Durant la vostra estada, gaudireu de cuina tradicional catalana, i si en el programa del crèdit de síntesi hi ha una ruta de tot el dia, portarem el pícnic en calent al mig de la ruta, i els alumnes podran fer l’àpat a l'aire lliure, envoltats de natura.