Una Masia de 1.100 anys

La nostra història comença fa més de 40 anys, quan els pares van deixar la feina a Badalona i van decidir emprendre l'aventura de viure a la muntanya en família.

Vàren estar voltant per tot el Pirineu buscant la millor casa per desenvolupar el seu projecte comú, i finalment van escollir  La Garrotxa, i en concret, la Vall de Sant Iscle, un entorn natural únic i maravellós.

La Vall de Sant Islce els va captivar per la màgia que desprèn, essent una de les valls més espectaculars  i intactes de la comarca, i van començar el seu projecte al gener del 1981.

Des del primer dia els pares van treballar de valent per poder obrir el mateix estiu la masia com a Granja Escola i Casa de Colònies.

La part més antiga de la masia és del segle X, portava abandonada més de 20 anys i estava molt deteriorada. Gràcies a la constància en el treballi i el bon gust dels meus pares ha fet possible el seu somni per aconseguir la casa de colònies que avui és Mas Colltort.

Des de fa 4 anys, estic a càrrec del negoci familiar, abocant-hi la mateixa il·lusió que tinc per aquest lloc des de que hi vaig néixer, i cada any, entre tots, millorem les nostres instal·lacions per aconseguir que casa nostra també es converteixi en la vostra.

Robín, maig de 2017